Na een gesprek met een (potentiële) klant is het verstandig om een bezoekverslag te maken met punten die tijdens dit gesprek aan de orde zijn gekomen.

Meestal worden er korte notities gemaakt en verwerkt in een CRM systeem. Deze notities zijn vaak heel kort en soms ook na enige tijd te onduidelijk om er iets concreets uit te halen. Daarom is het nuttig om deze notities in een bezoekverslag verder uit te werken.

Veel verkopers vinden het een te tijdrovende taak om een bezoekverslag te maken. Om deze reden worden bezoekverslagen vaak niet gemaakt of niet goed gemaakt. Hierdoor is waardevolle data niet beschikbaar. Een goed bezoekverslag bespaart juist veel ergernis en tijd!

De voordelen van een goed bezoekverslag.

Betere verkoopinzichten

Doordat het inzichtelijk is wat goed en minder goed ging in een gesprek kunnen hier waardevolle inzichten uit worden gehaald.

Meer omzet

Door middel van deze inzichten kan er beter worden ingespeeld op de koopbehoefte van een (potentiële) klant.

Minder frustratie

Geen onduidelijke notities meer hoeven ontcijferen in een CRM systeem maar heldere bezoekverslagen.

Er zijn op internet een hoop bezoekverslag sjablonen en templates te vinden. Uiteraard zijn deze prima te gebruiken. Echter kost het invullen van deze bezoekverslagen gemiddeld 10 minuten. Accountmanagers moeten daarnaast veel informatie invullen wat er uiteindelijk voor kan zorgen (bijvoorbeeld door tijdsdruk) dat er minder goede of zelfs geen bezoekverslagen worden gemaakt.

Hier hebben wij een efficiënte oplossing voor bedacht; Salesy. Met Salesy maken accountmanagers binnen 2 minuten een kraakhelder bezoekverslag via een app op hun telefoon. De vragen zijn gemakkelijk in te richten en aan te passen voor uw organisatie.

Bezoekverslagen maken met Salesy is gemakkelijk en snel. Dit resulteert in betere bezoekverslagen zonder ergernis van accountmanagers.

U kunt Salesy volledig vrijblijvend 14 dagen gratis proberen. Meer informatie

Gemakkelijk en snel bezoekverslagen maken doet u met Bezoekverslag app logo Meer informatie

Klantenservice

Onze experts staan elke dag klaar om uw vragen te beantwoorden.