Veel organisaties onderkennen de meerwaarde van bezoekverslagen. In de praktijk wordt een bezoekverslag vaak nog ouderwets op papier (notitieblokken) of handmatig via Word/Excel gemaakt.

Groot probleem met bezoekverslagen op papier of in Office is, dat er niet in één oogopslag cruciale KPI's uit gehaald kunnen worden. KPI's waarop u goed kunt sturen en de juiste beslissingen kunt nemen. Een aantal voorbeelden: Wat is de conversieratio? Hoeveel gesprekken zijn er nodig om een prospect te converteren naar een klant? Hoe presteren de verschillende accountmanagers? Met welke concurrenten zitten we vaak aan twijfel? Hoe wordt gereageerd op onze prijsstelling?

De voordelen van een bezoekverslag app.

Direct vastleggen

Accountmanagers kunnen direct na een gesprek een bezoekverslag vastleggen. Betere bezoekverslagen want alles zit nog fris in het geheugen.

Centraal opgeslagen

Niet meer tussen honderden bezoekverslagen zoeken. Vindt alle bezoekverslagen gemakkelijk terug in de app op uw telefoon of computer.

Betere verkoopinzichten

Real-time inzichtelijk hoe uw accountmanagers per periode presteren en inzichten in de algehele prestaties van uw organisatie.

Daarnaast kan het zijn, wanneer er veel bezoekverslagen zijn, dat het heel lastig is om voor een specifieke klant de betreffende bezoekverslagen terug te vinden.

Hier hebben wij een efficiënte oplossing voor bedacht; Salesy. Met Salesy maken accountmanagers binnen 2 minuten een kraakhelder bezoekverslag via een app op hun telefoon. De vragen zijn gemakkelijk door uzelf in te richten en volledig aan te passen aan uw eisen en wensen. Salesy is een bezoekverslag app uniek voor uw eigen organisatie!

Bezoekverslagen maken met Salesy is gemakkelijk en snel. Dit resulteert in betere bezoekverslagen, nuttige KPI's en u zult zien dat uw accountmanagers hun salesbezoeken met speels gemak real-time registeren.

U kunt Salesy volledig vrijblijvend 14 dagen gratis proberen. Meer informatie

Gemakkelijk en snel bezoekverslagen maken doet u met Bezoekverslag app logo Meer informatie

Klantenservice

Onze experts staan elke dag klaar om uw vragen te beantwoorden.