Salesy bezoekverslag app

Dé app voor bezoekverslagen.

Geen gesleep meer met uw laptop, geen ellenlange klantnotities of eerst terug rijden naar naar kantoor om uw bezoekverslag te maken. Met Salesy kunnen accountmanagers, na een sales gesprek binnen 2 minuten een bezoekverslag maken via een app op hun telefoon.

Uit de bezoekverslagen die in Salesy worden gemaakt vloeit waardevolle data voor u als manager. Met Salesy krijgt u grip op uw sales.

Salesy bezoekverslag app

Altijd complete en consistente bezoekverslagen.

De vragen die accountmanagers invullen in een bezoekverslag zijn gemakkelijk door uzelf in te richten en volledig aan te passen aan uw eisen en wensen. Salesy is een bezoekverslag app uniek voor uw eigen organisatie!

Salesy bezoekverslag app

Ervaar Salesy zelf.

Salesy brengt gemak en geeft structuur. Als u gewend bent om (losse) notities te maken in een CRM-pakket, zult u positief verrast zijn door de eenvoud, het gemak, de structuur en het directe inzicht dat Salesy genereert. Ervaar Salesy zelf.
Start de gratis proefperiode

De voordelen van Salesy.

Direct inzicht in sales resultaten

Salesy maakt uw sales meetbaar. U heeft direct inzicht in de waarde van gevoerde salesgesprekken en de prestaties van uw accountmanagers.

Omzetverhoging

Salesy draagt zorg voor een constante awareness bij uw accountmanagers, de conversie op salesgesprekken neemt aanzienlijk toe!

Tijdsbesparing

Waar accountmanagers tot op heden veel tijd aan kwijt waren, kan nu in slechts twéé minuten! Gemakkelijk en real-time inzichtelijk!

Overal toegankelijk

Salesy is overal en altijd toegankelijk. Of u nu vanuit huis werkt of aan de andere kant van de wereld werkt, u heeft altijd toegang.

Wat klanten vertellen over Salesy.

De kracht van Salesy.

Accountmanagers kunnen gemakkelijk na een salesgesprek een bezoekverslag aanmaken via hun telefoon, tablet of laptop. Dit zijn vragen die u als manager van te voren kunt definiëren. Hierdoor krijgt u consistente en complete inzichten.

Bezoekverslagen - Salesy bezoekverslag app
Bezoekverslagen - Salesy bezoekverslag app

Uniek aan Salesy is dat u met speels gemak elke voor uw relevante vraag zelf kunt aanmaken. Precies die informatie die voor u leidend is, wordt geregistreerd en weergegeven.

Vraagpaden - Salesy bezoekverslag app
Vraagpaden - Salesy bezoekverslag app

Houd overzichtelijk uw relaties bij en gebruik deze bij het aanmaken van een bezoekverslag. Per relatie kunt u vervolgens snel gemaakte bezoekverslagen inzien.

Relaties - Salesy bezoekverslag app
Relaties - Salesy bezoekverslag app

Waardevolle en heldere inzichten die voort komen uit bezoekverslagen. Wat is de conversieratio? Hoeveel gesprekken zijn er nodig om een prospect te converteren naar een klant? Hoe presteren de verschillende accountmanagers?

Rapportages - Salesy bezoekverslag app
Rapportages - Salesy bezoekverslag app

Gekoppeld aan uw systemen.

Kristalheldere prijzen.

€14.99

per gebruiker / maand

Gratis 14 dagen uitproberen. Geen betaalgegevens nodig.

  • Maandelijks opzegbaar.
  • Geen contract.

Vind ons in de app stores.

Download de Salesy app.

Gebruik Salesy op uw telefoon of computer voor het maken van bezoekverslagen als accountmanager of bekijk real-time prestaties als manager.

Dashboard - Salesy bezoekverslag app

Ontdek de kracht van Bezoekverslag app logo  Meer informatie

Vrijblijvend informatiegesprek

Laat uw gegevens achter zodat één van onze experts met u een vrijblijvend informatiegesprek kan inplannen.

Klantenservice

Onze experts staan elke dag klaar om uw vragen te beantwoorden.