Slimme en doordachte websites & webshops.

Bij AppCenter Nederland vertalen we uw boodschap, product of dienst naar slimme en doordachte websites & webshops. En mixen we uniek design met innovatieve techniek.

De voordelen van AppCenter Nederland.

Zeer laagdrempelig

Persoonlijk contact, scherpe offertes en duidelijke adviezen. Samen zorgen we ervoor dat het best mogelijke eindproduct behaald kan worden.

Tevredenheidsgarantie

We gaan voor 100% tevredenheid. Voordat wij beginnen aan een project brengen we alle wensen in kaart, en zorgen we ervoor dat deze ook worden behaald.

Concreet en transparant

We maken heldere afspraken, een duidelijk plan van aanpak en we nemen u van A tot Z mee in het proces. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Strategisch partner

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Meedenkend vanuit uw businesscase proberen wij strategisch altijd het beste eindproduct op te leveren.

Wat klanten vertellen over ACN.

Uitgelichte cases.

Veelgestelde vragen.

Algemene vragen

De gemiddelde oplevertijd van een website of webshop is afhankelijk van wensen en moeilijkheidsgraden. Gemiddeld duurt het 5 tot 10 dagen om een website op te leveren na de intake en voor een webshop gemiddeld 10 tot 20 dagen.
Aan de onderkant van uw scherm of deze pagina vind u een knop "Meer informatie", vervolgens opent er een scherm waar u onze contactgegevens kunt vinden.
Wij leveren standaard een tevredenheidsgarantie. Dit betekent dat wij doorgaan totdat wij volledig naar uw volle tevredenheid hebben geleverd. Deze afspraken en verwachtingen spreken we af in een intakegesprek.

Financiële vragen

Wij versturen de factuur nadat wij uw website of webshop hebben opleverd en deze ook online staat. U krijgt deze automatisch in uw mail.
De factuur kan gemakkelijk online betaald worden via iDeal of Bancontact maar kan ook handmatig worden overgeboekt.
Mocht u er baat bij hebben om de factuur in meerdere termijnen te betalen dan is dit mogelijk. U kunt op aanvraag de factuur gemakkelijk in 3 termijnen betalen.

Ook een slimme en doordachte website of webshop van ACN?

Wilt u ook een slimme en doordachte website of webshop van AppCenter Nederland voor uw organisatie? Plan vrijblijvend met ons een intakegesprek in. Tevredenheid gegarandeerd!

Meer informatie

Ook een slimme en doordachte website of webshop van Bezoekverslag app logo? Meer informatie

Klantenservice

Onze experts staan elke dag klaar om uw vragen te beantwoorden.